Pages

Sunday, 14 June 2015

Waw!! Besarnye.. Patut Gambar Guru Wanita Ini Menjadi Viral

Tiada niat untuk mengaibkan dan tiada niat untuk memalukan guru ini jadi admin tutup wajah beliau supaya anda tidak kenali beliau.

Perkongsian ini bertujuan sebagai peringatan tambahan pula jika anda seorang guru. Guru merupakan pemimpin jika inilah cara pakaiannya pasti membuatkan tidak disenangi kaum lelaki. Mohon para guru bersopan ketika di sekolah jangan tunjukkan diri anda seorang yang seksiii dan menyakitkan mata pelajar lelaki.

Jadi inilah kesannya jika cikgu pakai pakaian berahi tersebut yang dikatakan dudak ini
Entri Waw!! Besarnye.. Patut Gambar Guru Wanita Ini Menjadi Viral merujuk sumber asal oleh putera izman.“Rindu te-tek cikgu”

Itulah mesej yang diterima oleh seorang guru wanita dari pelajar lelaki yang viral di laman Facebook hari ini.Gambar yang dimuat naik oleh seorang rakan kepada guru terbabit di laman Facebook tersebar dan mengundang pelbagai reaksi dari netizen yang terkejut dengan mesej pelajar tersebut.
Namun, rata-rata netizen juga menunding jari terhadap sesetengah guru wanita yang dilihat gemar berpakaian mencolok mata sehingga menimbulkan perkara-perkara yang tidak diingini terutamanya di kalangan pelajar lelaki.

Menurut Reza Shamsudin, “Kalau umurnya darjah 1, 2, 3, 4 bagi mesej macam ini, saya rasa bukan salah pelajar ini. Sememangnya cikgu dia ‘menjamu’ bentuk badannya yang menggiurkan bagi pelajar-pelajarnya,” katanya.

Tidak kurang juga ada yang mendakwa, sesetengah guru wanita terlalu bergaya sehingga melanggar etika pakaian penjawat awam.

sumber: http://belogfadah.blogspot.com

No comments:

Post a Comment